Hava Durumu

Eker, eşsiz lezzetleriyle 28. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’na renk katacak

Eker, eşsiz lezzetleriyle 28. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’na renk katacak   Süt ve süt ürünleri sektörünün en beğenilen markalarından biri olan Eker, 18-21 Ocak 2022 tarihlerinde Antalya Anfaş Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak 28. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’na katılacak. Eker’in fuar alanında kuracağı standını ziyaret eden katılımcılar, ürünlerin tadımını yapma

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2022 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2022 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://kapadokyamedya.com.tr/
Eker, eşsiz lezzetleriyle 28. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’na renk katacak

Eker, eşsiz lezzetleriyle 28. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’na renk katacak

 

Süt ve süt ürünleri sektörünün en beğenilen markalarından biri olan Eker, 18-21 Ocak 2022 tarihlerinde Antalya Anfaş Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak 28. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’na katılacak. Eker’in fuar alanında kuracağı standını ziyaret eden katılımcılar, ürünlerin tadımını yapma ve fark yaratan özellikleri hakkında bilgi edinme fırsatı bulacak.

 

Türkiye’yi 45 yıldır lezzet ve tazelik ile buluşturan Eker Süt Ürünleri, bu yıl 28’inci kez kapılarını açacak olan Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’nda yerini alacak. Fuarda, Eker’in klasikleşmiş sevilen lezzetlerinin yanı sıra yepyeni ürün çeşitleri ve fonksiyonel fayda sağlayan yenilikçi seçenekleri katılımcılarla buluşacak.

 

Gıda sektöründen yerli ve yabancı paydaşları bir araya getiren fuarın “Hall 4” alanındaki standında ziyaretçileri ağırlayacak olan Eker; ayrandan yoğurt çeşitlerine, sütlü tatlılardan kahvaltı çeşitleri ve probiyotik ailesine kadar pek çok seçeneği kapsayan geniş ürün yelpazesini sergileyecek. Katılımcılar, Eker’in sevilen lezzetlerini deneyimleyebildikleri gibi ürünler hakkında merak ettikleri detayları da marka temsilcileriyle bire bir konuşarak öğrenebilecek.

 

Eker’in eşsiz lezzetleri ve pozitif enerjisiyle renk katmayı hedeflediği Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’nın; yurt içinden ve yurt dışından 45’in üzerinde ülkeden 45 binin üzerinde profesyonel ziyaretçiyi bir araya getirmesi planlanıyor.

Avatar
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.