Hava Durumu

“Bad Bear” ile Seyahat Etmek Özgür Bir Tarz Meselesi

Yenilikçi ve ilham veren tarzı sayesinde dikkat çeken bir marka olan Bad Bear, özgür ve asi bavul tasarımları ile sadece modaya değil seyahate de yön veriyor.   Kurulduğu günden bugüne asi tavrı ile tüm ilgiyi üzerine toplayan Bad Bear, İstanbul’dan Paris’e, New York’tan Milano’ya kadar bütün sokaklar bu tavra şahit olsun diye yeni bavulları ile

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2021 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2021 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://kapadokyamedya.com.tr/

Yenilikçi ve ilham veren tarzı sayesinde dikkat çeken bir marka olan Bad Bear, özgür ve asi bavul tasarımları ile sadece modaya değil seyahate de yön veriyor.

 

Kurulduğu günden bugüne asi tavrı ile tüm ilgiyi üzerine toplayan Bad Bear, İstanbul’dan Paris’e, New York’tan Milano’ya kadar bütün sokaklar bu tavra şahit olsun diye yeni bavulları ile karşımıza çıkıyor.

 

Sokağın moda kalıplarını yıkmak için kendine asi bir yol arkadaşı arayanlara özel üretilen bavullar, tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Kaliteli malzemelerden üretilerek, kaya gibi sağlam duruşuyla doğanın enerjisini seyahatlere taşıyan Bad Bear bavulları, oldukça dikkat çekiyor.

 

Farklı Boyut ve Renk Seçenekleri ile…

İster küçük boy ister orta boy isterse de büyük boy bavul arayışında olan tüketicilerin, arzularına cevap veren Bad Bear, 50 litre, 76 litre ve 116 litre büyüklüğündeki seçeneklerle her tarzı içine sığdırabiliyor. Aykırı olmayı sevenler için aykırı renklerin önemini bilen Bad Bear, birbirinden farklı renk seçeneklerini tüketiciyle buluşturuyor.

 

Çılgın Ruhunu Her Yere Taşı

Asi tavrını her yerde belli etmeyi seven sokağın asi çocukları için üretilen bavullar, kullanıcıların vazgeçilmezi olacak. Darbeye dayanıklı ve su geçirmez özellikleri ile modanın kaliteli halini sunan bu bavullar, 360 derece dönen sessiz tekerlekleri ile farkını da ortaya koyuyor. Çılgın ruhunu her yere taşımak isteyen herkes, moda kalıplarını yıkan kıyafetlerini bu bavulların içinde taşımak isteyecek.

 

Kulübe Hoş Geldin!

Herkes seni nasıl görmek istiyorsa öyle giyindin, nasıl davranmanı istiyorsa öyle davrandın, iyi çocuk imajının arkasına saklanıp kendi doğana sırt çevirdin… Şimdi özüne, doğana ve içgüdülerine dönüş zamanı! İçindeki “kötü” çocuğa ‘Merhaba’ de… Doğana sırt çevirme, içindeki asi ruha ihanet etme! Sen; doğaya meydan okuyan, ruhu özgür ve asi, özel bir parçasın… Sen “kötü”sün! Sen tam bir Bad Bear’sın! Sokaklara meydan okumaya, doğana dönmeye Bad Bear’ınla başla! Şehrin tüm “kötü” çocukları… Kulübe hoş geldiniz!

Avatar
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.