Hava Durumu

GELDİĞİMİZ YERİ UNUTMAYALIM – Mehmet Dilari Köşe Yazısı

GELDİĞİMİZ YERİ UNUTMAYALIM Türkiye Cumhuriyeti Devletimizde parti kurmak sanki bir meslekmiş gibi algılanmaya başladı. Bunu da şuradan anlamaya çalışıyoruz. Bugün itibariyle 120 adettir neden niçin bu kadar çok diye sormadan edemiyorum. Parti niçin kurulur, bence Devletimizi ve halkımıza nasıl olurda daha güzel hizmet vererek kalkınmaya yardımcı oluruz düşüncesiyle birliktelik sağlayarak fikirlerini ve yapacaklarını tüzük haline

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2022 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2022 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://kapadokyamedya.com.tr/
GELDİĞİMİZ YERİ UNUTMAYALIM – Mehmet Dilari Köşe Yazısı

GELDİĞİMİZ YERİ UNUTMAYALIM

Türkiye Cumhuriyeti Devletimizde parti kurmak sanki bir meslekmiş gibi algılanmaya başladı. Bunu da şuradan anlamaya çalışıyoruz. Bugün itibariyle 120 adettir neden niçin bu kadar çok diye sormadan edemiyorum.
Parti niçin kurulur, bence Devletimizi ve halkımıza nasıl olurda daha güzel hizmet vererek kalkınmaya yardımcı oluruz düşüncesiyle birliktelik sağlayarak fikirlerini ve yapacaklarını tüzük haline getirerek çalışmalara başlanır. Örnek verecek olursak MHP,CHP,RP,AKP,BBP,İYİ parti saymakla bitmeyen partiler vardır.
Kurulan partiler nasıl büyüyor diye bakacak olursak eskilerden MHP vardı. MHP partililerine çok sahip çıkarak fikirlerini her kesime büyük çabalar vererek,erinmeden köy mahalle demeden araç olmadan bazen kilometrelerce yürüyerek insanlara bire bir anlatarak toplumda da karşılık bulmuştur. Yakın tarihe bakacak olursak AKP vardır, geçmişten bu günümüze kadar olan fikir birliktelikte oldukları arkadaşlarını bir arada tutarak 21 sene iktidarda kalmıştır. Millî görüşlü ekibine dünden bu günümüze kadar sahip çıkarak iktidarını korumuştur. Ne zaman ekibini değiştirmeye başladıysa iktidar koltuğunda kaybetmeye başlamış demektir.
Gelelim asıl diğer konumuza İYİ parti MHP kongre kararı almak için imza toplamasıyla başlayıp ve MHP rahatsız olan ülkücüler M. Akşener’in etrafında bir araya gelerek parti kurarak iki buçuk yıl gibi kısa sürede yüzde on barajını aşarak kendini ispatlamıştır. Bu başarı parti liderinde olduğu kadar birlikte çalıştığı, bu partiye en ücra köşede bile çalışan ülkücülere aittir. İktidar partisine de karşı olan kendini iyi partide rahat edeceğini görenlerde oy atmıştır bunu biliyorum fakat partiyi yükseklere çıkaranlar teşkilatçılığı bilenler emeğini esirgemeden çalışan eski duayen ülkücülere ait olduğunda her kesim tarafından bilinmektedir.
Son zamanlarda iyi partide eski ülkücülere sahip çıkılmadığı hatta uzak tutulmaya çalışıldığı kulaktan kulağa dolaşmaktadır. Bence bu düşünce yanlıştır çünkü önce vermiş olduğum örnek ortadadır, iktidar olmak istiyorsan senden olana sahip çıkacaksın çünkü senin görevindir. Nerden geldiğimizi unutmamamız gerekmektedir. Biz ele benzemek için çalışmayalım el bize ve fikirlerimize uymaya çalışmalıdır.
İyiler bir araya gelince iyi olacak diyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.