Hava Durumu

Doğup büyüdüğü mahalleden müziğe uzanan yolculuğun hikayesi “GO!”

CEY, 2021 yılı sonunda yayınlamayı planladığı albümünün ilk şarkısını dinleyicisiyle buluşturuyor. CEY “GO!” adını verdiği single çalışmasında kendi yaşamını ve hayat hikayesini anlatıyor. Ana temasında sanatın ve sporun kolektif gücünü yansıtan şarkının klibi CEY’in doğup büyüdüğü yer olan Zeytinburnu Beştelsiz mahallesinde çekildi. Doğup büyüdüğü mahalleye, spor kulübüne vefasını da gösterdiği bu klibinde CEY’e “Beştelsiz Spor

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2021 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2021 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://kapadokyamedya.com.tr/
Doğup büyüdüğü mahalleden müziğe uzanan yolculuğun hikayesi “GO!”

CEY, 2021 yılı sonunda yayınlamayı planladığı albümünün ilk şarkısını dinleyicisiyle buluşturuyor.

CEY “GO!” adını verdiği single çalışmasında kendi yaşamını ve hayat hikayesini anlatıyor. Ana temasında sanatın ve sporun kolektif gücünü yansıtan şarkının klibi CEY’in doğup büyüdüğü yer olan Zeytinburnu Beştelsiz mahallesinde çekildi. Doğup büyüdüğü mahalleye, spor kulübüne vefasını da gösterdiği bu klibinde CEY’e “Beştelsiz Spor Kulübü” sporcuları da eşlik ediyor. Yönetmenliğini Taşkın Taş’ın üstlendiği klibin senaryosu ve kurgusu ise CEY tarafından yapıldı.

Bu spor kulübünde futbolculuk kariyerinin yanı sıra faal olarak antrenörlük de yapan sanatçı gelecek nesillere tecrübelerini aktarmaya devam ediyor.

CEY Kimdir?

Emre Kocaoğlu sahne adıyla CEY, 5 Nisan 1995 yılında İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde dünyaya geldi. Çocukluk yıllarından itibaren futbola ve edebiyata olan tutkusu onu iki alanda da kendini geliştirmeye sürükledi ve sanat ile sporu yaşamında harmanladı.

2008 yılında henüz 13 yaşında iken Rap müzikle tanıştı ve şiirlerini ritim üzerine aktarmaya başladı. CEY, yerel sahnede adından sıkça söz ettiren Tahribad-ı İsyan, Khontkar ve daha birçok sanatçı ile birlikte çalışma fırsatı buldu. Geçmişten günümüze URA ve Beko&Emray grupları ile 3’ü underground ve 1’i dijital olmak üzere 4 albüm ve birçok single yayımlayan Cey, ayrıca birçok underground sahnede yer aldı.

2018 yılında Tahribad-ı İsyan, RedKeys Music ve Emza ile birlikte ”Yok Ötesi” projesi ile solo kariyerine başladı. Bu projeden sonra ilk teklisi “Flu ile dikkatleri üzerine çekti. 2019’da Emza ile birlikte “Yasal Uyarı” adlı mixtape’in yanında, Zen-G ve Burak Alkin ile birlikte “Eyvallah” adlı single’ı ve “212” adlı solo projesini hayata geçirdi. Müzik kariyerinin yanı sıra eğitim hayatına da Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde devam eden genç sanatçı İstanbul’da yaşamını sürdürüyor.

Avatar
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.