Hava Durumu

SOKAK TARZININ ÖNCÜSÜ BAD BEAR ANTALYA’DA

    Yenilikçi ve ilham veren tarzıyla dikkat çeken Bad Bear, Nisan ayında Antalya Deepo Outlet Center’da açılıyor.   Lüks ve konforu bir arada sunan özgür ruhlu marka Bad Bear, Türkiye’nin farklı bölgelerindeki moda severlerle buluşmaya devam ediyor. Stil sahibi tüm kullanıcılara alternatif şıklık sağlayan Bad Bear, farklı stil kodlarını bir araya getirdiği ürünleri ile

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2022 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2022 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://kapadokyamedya.com.tr/
SOKAK TARZININ ÖNCÜSÜ BAD BEAR ANTALYA’DA

 

 

Yenilikçi ve ilham veren tarzıyla dikkat çeken Bad Bear, Nisan ayında Antalya Deepo Outlet Center’da açılıyor.

 

Lüks ve konforu bir arada sunan özgür ruhlu marka Bad Bear, Türkiye’nin farklı bölgelerindeki moda severlerle buluşmaya devam ediyor. Stil sahibi tüm kullanıcılara alternatif şıklık sağlayan Bad Bear, farklı stil kodlarını bir araya getirdiği ürünleri ile Antalya Deepo’da açılıyor. Bad Bear; asi, modern ve zamansız görünümler sergilemeye olanak sağlayan, kış ve ilkbahar & yaz koleksiyonlarından ürün gruplarından tasarım parçalarıyla Antalya’daki kullanıcıların beğenisine sunulacak.

 

Antalya’daki Sokak Modasının Yeni Adresi Deepo Outlet Center’daki Bad Bear Mağazası Olacak

Erkek ve kadın kategorisindeki ürünlerinin tasarımlarıyla fark yaratan Bad Bear’ın Antalya’daki ilk mağazası, kullanıcılarına geniş bir ürün çeşitliliği sunacak. Bad Bear’ın en çok tercih edilen ürünlerinin yanı sıra her sezonda yeni ürünlerin de ilk kez kullanıcılarla buluşacağı mağaza, özgür bir alışveriş deneyimi sunmanın yanı sıra sokak modasına dönüş için bir buluşma noktası olacak.

 

Fark yaratan ürünleriyle sokak modasının öncü markası olan Bad Bear’ın Antalya’daki mağazası Depo Outlet Center’ın giriş katında hizmet verecek.

Avatar
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.