Hava Durumu

Nevşehir Milletvekili Açıkgöz; “PKK ve FETÖ bitecek!”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, AK Parti Genel Merkezi tarafından verilen görevlendirme ile bulundukları Almanya’da ziyaretlerine devam ediyor. AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; “Cumhur İttifakı birlikteliğini gönüllerinde taşıyan ve yaşatan arkadaşlarımızla bir aradayız. Neuss Türk Kültür Ocağı Başkanımız, hemşehrimiz Tansel Çiftçi’ye ve gurbetçilerimize ev sahiplikleri için

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2023 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2023 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://kapadokyamedya.com.tr/
Nevşehir Milletvekili Açıkgöz; “PKK ve FETÖ bitecek!”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, AK Parti Genel Merkezi tarafından verilen görevlendirme ile bulundukları Almanya’da ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; “Cumhur İttifakı birlikteliğini gönüllerinde taşıyan ve yaşatan arkadaşlarımızla bir aradayız. Neuss Türk Kültür Ocağı Başkanımız, hemşehrimiz Tansel Çiftçi’ye ve gurbetçilerimize ev sahiplikleri için teşekkür ediyoruz.” dedi. Milletvekili Açıkgöz burada yaptığı konuşmasında; “Almanya’da onuruyla, alın teriyle rızkını kazanan ve yaşadıkları ülkeye de katkı sağlayan aziz hemşerilerimi hürmetle selamlıyorum. Yurtta ve Avrupa’da ülkemize zarar vermeye çalışan hain iş birlikçilerine karşı tek yumruk olacağız inşallah.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.