Hava Durumu

GND’den deprem mağdurlarına iftar programı

GND’den deprem mağdurlarına iftar programı NEVŞEHİR(MHA) Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde yıkımın gerçekleştiği depremlerden etkilenerek Ankara’ya gelerek misafirhane ve yurtlarda konaklayan depremzedeler için Genç Nevşehirliler Derneği tarafından iftar yemeği verildi. Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca deprem bölgesinden çeşitli illerden gelen deprem mağduru misafir için iftar programlarını başlattıklarını ifade etti. Ağca, “Ankara’da yaşayan

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2023 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2023 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://kapadokyamedya.com.tr/
GND’den deprem mağdurlarına iftar programı

GND’den deprem mağdurlarına iftar programı

NEVŞEHİR(MHA) Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde yıkımın gerçekleştiği depremlerden etkilenerek Ankara’ya gelerek misafirhane ve yurtlarda konaklayan depremzedeler için Genç Nevşehirliler Derneği tarafından iftar yemeği verildi.

Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca deprem bölgesinden çeşitli illerden gelen deprem mağduru misafir için iftar programlarını başlattıklarını ifade etti.

Ağca, “Ankara’da yaşayan Nevşehirliler olarak ilk günden itibaren her anlamda destek olmaya çalıştık. Tüm Nevşehirliler olarak bizlerinde canı yandı. Bu süreçte Nevşehirliler olarak ilk saatlerden itibaren; gıda, giyim, hijyen malzemesi, elbise ve benzeri tüm ihtiyaçları bölgeden gönderildi ve hala gönderilmeye devam ediyoruz. Ayrıca Nevşehirliler olarak Başkentimize gelen deprem mağdurları ile yakından ilgilenerek ihtiyaçlarını gideriyoruz.
Bu büyük felaketi yakından hissettiğimiz başkentimizde ilk günden itibaren durmadan çalışan, organize eden ve ihtiyaca göre yardımları Ankara Valililiği tarafından bölgeye aktarılmasında çalışan değerli hemşehrimiz Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek vardı.

Bugün Genç Nevşehirliler Derneğinin kıymetli üyeleri olan Faruk Akpınar ve Emel Büken Töreli’nin katkılarıyla iftar yemeğimizi depremzedelerimizle buluşturduk. Bu anlamlı faaliyetlerimize ara vermeden devam ederek Ramazan ayını aslına uygun şekilde geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Programa katılan Ankara Vali Yrd. Abdullah Dölek, Ankara Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan, Faf Vana Sanayi yönetim kurulu başkanı Faruk Akpınar ve Ali Serdaroğlu, Mira Temsilcilik Enerji Danışmanlık Ltd. Şti. /CEO Emel Büken Töreli, Enerji Bakanlığı İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Osman Ogün Yüksel, Sayıştay Başkanlığı Destek birimi Başkanı Nurşen Kesici, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Zafer Kurtaslan, Rektör yardımcısı Prof. Dr. Barış Karaelma, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Mukadder Avan, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Serhat Çalımlı, İktisadi işletme Müdür V. Haydar Yabacı, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Doç. Dr. İzzet Arı, Kamu Denetçiliği Kurumu uzmanı Yasin Varol, Prokule Türkiye Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Yönetim Kurulu üyesi Hasan Gürlek ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Hakan Halil Torun vardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.