Hava Durumu

AVANOSS RESTAURANT AÇILDI!

“Yeni lezzet ve yeni konsept” diyerek açılışını yapan AVANOSS RESTAURANT, Anadolu’dan geleneksel lezzetleri sizlere sunuyor! AVANOSS RESTAURANT Lezzeti keşfetmek için hazır mısın? Geleneksel yemeklerden, sağlıklı seçeneklere, zengin salata çeşitlerinden, farklı tatlı alternatiflerine kadar birçok seçenek sunulan restauranttın menüsündeki  yemekler, en taze malzemelerle hazırlanıyor ve lezzetli sunumlarıyla göz dolduruyor.   Misafirlerine nezih bir ortamda yemek yeme

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2023 18:49
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2023 18:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://kapadokyamedya.com.tr/
AVANOSS RESTAURANT AÇILDI!

“Yeni lezzet ve yeni konsept” diyerek açılışını yapan AVANOSS RESTAURANT, Anadolu’dan geleneksel lezzetleri sizlere sunuyor!

Açık Büfe

AVANOSS RESTAURANT

Lezzeti keşfetmek için hazır mısın?

Geleneksel yemeklerden, sağlıklı seçeneklere, zengin salata çeşitlerinden, farklı tatlı alternatiflerine kadar birçok seçenek sunulan restauranttın menüsündeki  yemekler, en taze malzemelerle hazırlanıyor ve lezzetli sunumlarıyla göz dolduruyor.

 

Misafirlerine nezih bir ortamda yemek yeme imkanı sunan AVANOSS RESTAURAN’ta ana yemeklerden ara sıcaklara, sulu yemeklerden tatlı çeşitlerine pek çok lezzeti bulabilirsiniz.

 

AVANOSS RESTAURANT özel gruplar için de özel menüler sunuyor. Her misafirin isteğine göre, özel şefler tarafından hazırlanan özel  menüler bulunuyor.

İster et, balık, testi kebabı isterseniz de sebze veya vegan seçeneklerimizi deneyebilirsiniz. Menülerimizde yer alan lezzetli atıştırmalık ve özel içeceklerimizi de denemeye AVANOSS’a bekliyoruz.

AVANOSS RESTAURANT, iletişim ve rezervasyon için: 0384 511 2224

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.