Hava Durumu

Bakan Yardımcısı Gizligider’e üreticilerin talepleri iletildi

Nevşehir İli Süt üreticileri Birlik Başkanı Gani Eren ve beraberindeki heyet, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Av. Ebubekir Gizligider’e ziyarette bulundu. Nevşehir İli Süt üreticileri Birlik Başkanı Gani Eren, S.S. Kaymaklı Kasabası Tarımsal Kalkınma Koop. Başkanı Selahattin Ersoy ve S.S. Topaç Köyü Tarımsal Kalkınma Koop. Başkanı Fedat Aydoğdu ile birlikte,Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Av.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2022 09:04
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2022 09:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://kapadokyamedya.com.tr/
Bakan Yardımcısı Gizligider’e üreticilerin talepleri iletildi

Nevşehir İli Süt üreticileri Birlik Başkanı Gani Eren ve beraberindeki heyet, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Av. Ebubekir Gizligider’e ziyarette bulundu.

Nevşehir İli Süt üreticileri Birlik Başkanı Gani Eren, S.S. Kaymaklı Kasabası Tarımsal Kalkınma Koop. Başkanı Selahattin Ersoy ve S.S. Topaç Köyü Tarımsal Kalkınma Koop. Başkanı Fedat Aydoğdu ile birlikte,Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Av. Ebubekir Gizligider’i makamında ziyaret ettiler.

Nevşehir üreticileri ile kooperatiflerin sorunlarının görüşüldüğü ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Nevşehir İli Süt üreticileri Birlik Başkanı Gani Eren, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı değerli hemşehrimiz Sayın Ebubekir Gizligider’i ziyaretimizde kendilerine, Bakanlığımızla ilgili projelerimizi aktardık, soru ve önerilerimizi kendilerini sunduk. Ayrıca, ilimiz üreticileriyle, Kooperatiflerimiz genel sorunları ile ilgili hazırladığımız dosyayı ilettik. Sunmuş olduğumuz dosyayı detaylı bir şekilde inceleyen Bakan Yardımcımız Gizligider, sorun istek ve görüşlerimize her zaman açık olduğunu bildirdi. Nevşehir İli Süt üreticileri Birlik Başkanı Gani Eren, ziyaretimizde bizlerle yakında ilgilenen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı değerli hemşehrimiz Sayın Ebubekir Gizligider’e, Süt üreticileri Birliğimiz, S.S. Kaymaklı Kasabası Tarımsal Kalkınma Koop. Başkanı Selahattin Ersoy ve S.S. Topaç Köyü Tarımsal Kalkınma Koop. Başkanı Fedat Aydoğdu adına göstermiş olduğu üstün ilgi ve alakadan dolayı kendilerine şükranlarımızı sunarız.” dedi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.