Hava Durumu

Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası’nda genç yıldız Avanoslu Edibe Eylül Çengel

“Türkiye’nin her köşesinden gelen 2.304 sporcunun katıldığı  ” 100. Yılın Yıldızları” temalı 2023 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası düzenlenen ödül töreninin ardından sona erdi. Antalya’da 24 kategoride 1 hafta boyunca şampiyonluk için kıyasıya mücadele eden sporcular 6.günün sonunda ödüllerine kavuştu. Yarışmacılar arasında daha önce çeşitli yaş gruplarında Türkiye dereceleri elde eden Edibe Eylül Çengel

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2023 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2023 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://kapadokyamedya.com.tr/
Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası’nda genç yıldız Avanoslu Edibe Eylül Çengel

“Türkiye’nin her köşesinden gelen 2.304 sporcunun katıldığı  ” 100. Yılın Yıldızları” temalı 2023 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası düzenlenen ödül töreninin ardından sona erdi.

Antalya’da 24 kategoride 1 hafta boyunca şampiyonluk için kıyasıya mücadele eden sporcular 6.günün sonunda ödüllerine kavuştu.

Yarışmacılar arasında daha önce çeşitli yaş gruplarında Türkiye dereceleri elde eden Edibe Eylül Çengel de vardı.

Küçük yaşlardan beri başarılarıyla Avanosluları gururlandıran Edibe Eylül bu kez Antalya’da 21-28 Ocak tarihleri arasında düzenlenen turnuvada 18 yaş grubunda Türkiye 2.si olarak büyük bir başarı hikayesi daha yazdı.

Londra Üniversitesi Londra Müzik Akademisi tarafından 90 ülkede Piyano öğretmenliği yapabileceğini gösterir diploması da bulunan Edibe Eylül Çengel’i kutlar, başarı yolunda hikayesini yazmaya devam etmesini dileriz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.