Hava Durumu

EBS’den Başkent ziyaretleri

EBS’den Başkent ziyaretleri NEVŞEHİR(MHA) Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Ankara’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Memur-Sen Genel Başkanımız Ali Yalçın’ ı ziyaret eden Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Nevşehir’de yürütülen sendikal faaliyetler hakkında bilgi verdi. 2022 yılı içerisinde üye sayısını artırarak yetkili sendika olma süreci

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2022 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2022 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://kapadokyamedya.com.tr/
EBS’den Başkent ziyaretleri

EBS’den Başkent ziyaretleri

NEVŞEHİR(MHA) Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Ankara’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Memur-Sen Genel Başkanımız Ali Yalçın’ ı ziyaret eden Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Nevşehir’de yürütülen sendikal faaliyetler hakkında bilgi verdi. 2022 yılı içerisinde üye sayısını artırarak yetkili sendika olma süreci hakkında istişarelerde bulundu.

Öte yandan AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’yi de ziyaret eden Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Nevşehir’de yeniden yetkinin elde edilmesi sürecindeki çalışmalarla ilgili değerlendirme ve istişarelerde de bulundu.

Başkan Çiftci, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’ye misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.