Hava Durumu

ALTINYILDIZ FEN VE ANADOLU LİSESİ BURSLULUK SINAVINA REKOR KATILIM

ALTINYILDIZ FEN VE ANADOLU LİSESİ BURSLULUK SINAVINA REKOR KATILIM Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Eğitim Kurumları, Fen ve Anadolu Liseleri 8. Sınıflar Giriş ve Bursluluk Sınavı büyük bir katılımla gerçekleştirildi. İlimizdeki 8.sınıf öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği “Altınyıldız Liseleri Giriş ve Bursluluk Sınavı” sonuçlarına göre öğrenciler, Altınyıldız Fen ve Anadolu Liselerinebaşarı bursukazanarak 9. sınıflara kayıt yaptırabilecekler. Altınyıldız

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2022 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2022 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://kapadokyamedya.com.tr/
ALTINYILDIZ FEN VE ANADOLU LİSESİ BURSLULUK SINAVINA REKOR KATILIM

ALTINYILDIZ FEN VE ANADOLU LİSESİ BURSLULUK SINAVINA REKOR KATILIM
Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Eğitim Kurumları, Fen ve Anadolu Liseleri 8. Sınıflar Giriş ve Bursluluk Sınavı büyük bir katılımla gerçekleştirildi.
İlimizdeki 8.sınıf öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği “Altınyıldız Liseleri Giriş ve Bursluluk Sınavı” sonuçlarına göre öğrenciler, Altınyıldız Fen ve Anadolu Liselerinebaşarı bursukazanarak 9. sınıflara kayıt yaptırabilecekler.
Altınyıldız Fen ve Anadolu Liseleri,24 yıllık başarı geleneğini her yıl daha da ileriye taşımaktadır. Geleceğin liderleri olacak öğrencilerimize Giriş ve Bursluluk Sınavımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
“BAŞARILI BİR GELECEK, İYİ BİR ÜNİVERSİTE İÇİN ALTINYILDIZ KOLEJİ”

Avatar
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.