Hava Durumu

Dinç: ‘İyi Parti Nevşehir İl Başkanı, Siyasetin Lağım Çukurudur’

Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay’ın kendisi hakkındaki iddialarına sert cevap verdi. Ay’ı “basit adam” diye eleştiren Dinç, suç duyurusunda bulunduklarını ve tazminat davası açtıklarını söyledi. Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında kendisi hakkında iddialarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Ömer

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2022 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2022 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://kapadokyamedya.com.tr/
Dinç: ‘İyi Parti Nevşehir İl Başkanı, Siyasetin Lağım Çukurudur’

Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay’ın kendisi hakkındaki iddialarına sert cevap verdi. Ay’ı “basit adam” diye eleştiren Dinç, suç duyurusunda bulunduklarını ve tazminat davası açtıklarını söyledi.

Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında kendisi hakkında iddialarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay’a cevap verdi. Ay’ı “basit adam” diye eleştiren Dinç, kendisinin Allah’ın rızası dışında bir şey yapmadığını söyledi. Ay’ı sert bir dille eleştiren Dinç, “Adı iyi, niyetleri kötü, şer ve nifak olan cenahın il başkanı zat, zillet ortağınız CHP Genel Başkanı gibi hayatınız, siyasetiniz, her şeyiniz yalan, iftira ve çamur at izi kalsın siyaseti olmuştur.” dedi. “İsmimi kullanarak yalana, iftiraya ve karalamaya yönelik çabaların olmuş” diyen Dinç, “Allah’ın helal kıldığını hangi kul haram kılabilir. Her Müslüman erkek gibi ben de evlendim, 30 yıl evli kaldım, bu evlilikten 3 çocuğum olup bu evlilikle ilgili karşılıklı anlaşarak hukuk yoluyla, medeni bir şekilde evliliğimizi sonlandırdık. Daha sonra Allah’ın verdiği izin ve medeni hukukun tanıdığı şartlarda ve herkesin gözü önünde, görücü usulüyle 2 çocuklu bir hanımefendiyle evlilik yaptık. Ancak anlaşamadığımızdan dolayı kısa sürede karşılıklı anlayışla, birbirimizin hukukunu koruyarak bu evliliğimize son verdik. Soruyorum size bunun hangisi Allah’ın rızası dışında, hukuka aykırı, gayrimeşru ve sakıncalı bir iştir. Takdirlerinize bırakıyorum.” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.