Hava Durumu

Avanos Belediyesi mevsimlik çiçek dikimine başladı

İlçeyi daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarını sürdüren Avanos Belediyesi, mevsimlik çiçek dikimleriyle ilçenin dört bir yanını güzelleştiriyor. Avanos Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi ekipleri ilçenin yeşil alanlarında eş zamanlı olarak mevsimlik çiçek dikimi çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sonbahar ayının gelmesiyle birlikte yaz ayları için uygun olan çiçekler, yerini soğuk aylara dayanıklı kış çiçeklerine

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2022 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2022 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://kapadokyamedya.com.tr/
Avanos Belediyesi mevsimlik çiçek dikimine başladı

İlçeyi daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarını sürdüren Avanos Belediyesi, mevsimlik çiçek dikimleriyle ilçenin dört bir yanını güzelleştiriyor.

Avanos Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi ekipleri ilçenin yeşil alanlarında eş zamanlı olarak mevsimlik çiçek dikimi çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sonbahar ayının gelmesiyle birlikte yaz ayları için uygun olan çiçekler, yerini soğuk aylara dayanıklı kış çiçeklerine bırakıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, bu kapsamda kış aylarına dayanıklı çiçek dikim çalışmalarına start verdi. Kış çiçeklerini toprak ile buluşturuyoruz. Avanos Belediye Başkanı Alper Celal İbaş; “Ekiplerimiz ilçemizin yeşil alanlarında eş zamanlı olarak mevsimlik çiçek dikimi çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.