Hava Durumu

Hepsiemlak En İyi İşverenler Listesi’nde

    Hepsiemlak’a Great Place to Work Sertifikası   Türkiye’nin uzman emlak platformu hepsiemlak, dünyanın dört bir yanında yaptığı araştırmalarla şirketleri değerlendirerek farklı kategorilerde başarılı firmaları ödüllendiren Great Place to Work Enstitüsü tarafından, “Great Place to Work” sertifikası alırken, “En İyi İşverenler Listesi”ne de girerek ödül sahibi oldu. Türkiye’nin uzman emlak platformu hepsiemlak, 30 yıldan

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2022 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2022 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://kapadokyamedya.com.tr/
Hepsiemlak En İyi İşverenler Listesi’nde

 

 

Hepsiemlak’a Great Place to Work Sertifikası

 

Türkiye’nin uzman emlak platformu hepsiemlak, dünyanın dört bir yanında yaptığı araştırmalarla şirketleri değerlendirerek farklı kategorilerde başarılı firmaları ödüllendiren Great Place to Work Enstitüsü tarafından, “Great Place to Work” sertifikası alırken, “En İyi İşverenler Listesi”ne de girerek ödül sahibi oldu.

Türkiye’nin uzman emlak platformu hepsiemlak, 30 yıldan fazla süredir işyeri kültürü ve çalışan memnuniyeti konusunda global ölçekte hizmet veren Great Place to Work Enstitüsü’nün yürüttüğü, yüksek güven kültürüne sahip işyeri kriterlerini sağlayarak, ‘Great Place To Work” sertifikasını aldı. 200’den fazla çalışanı olan şirket kategorisinde de “En İyi İşveren Ödülü”nün sahibi oldu.

 

Hepsiemlak Genel Müdürü Zeynep Tandoğan; “Güvenilirlik, itibar, kurum kültürü gibi kriterler bazında yapılan bu çalışmada ödül almak, 200’den fazla çalışanı olan bir şirket olarak doğru yolda olduğumuzu bizlere bir kez daha gösterdi. Çalışanlarımızın uzmanlığına duyduğumuz güven ve yakaladığımız takım ruhuyla, nice başarılar yaşayacağımıza inanıyorum” dedi.

 

Great Place to Work Enstitüsü, dünyanın dört bir yanında yaptığı araştırmalarla şirketleri değerlendirerek farklı kategorilerde başarılı bulduğu firmaları ödüllendiriyor.

 

 

Basın Bilgi:İdea PR– 05377775568

Deniz Şahin / deniz.sahin@idea-pr.com

Avatar
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.